Голови райдержадміністрацій Полтавської області висловили свою підтримку діям Президента України

4.04.2007, 23:04 Переглядів: 2 202
Голови райдержадміністрацій Полтавської області висловили свою підтримку діям Президента України щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради України та по наведенню конституційного ладу в державі.
Про це повідомив голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій АСАДЧЕВ.
«Ми, голови районних державних адміністрацій Полтавщини, заявляємо про свою підтримку діям Президента України по наведенню конституційного ладу в державі. Дострокове припинення повноважень Верховної Ради України - непростий крок.

Голови райдержадміністрацій Полтавської області висловили свою підтримку діям Президента України щодо дострокового припинення повноважень Верховної Ради України та по наведенню конституційного ладу в державі. Про це повідомив голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій АСАДЧЕВ. «Ми, голови районних державних адміністрацій Полтавщини, заявляємо про свою підтримку діям Президента України по наведенню конституційного ладу в державі. Дострокове припинення повноважень Верховної Ради України - непростий крок. Але в ситуації, коли у реальному житті все більш очевидною є загроза демократії, коли волевиявлення українського народу цинічно спотворюється, це - єдино можливе правильне рішення глави держави, для прийняття якого він мав усі підстави”, - говориться у заяві, підписаній головами 24 райдержадміністрацій Полтавщини, окрім керівника Миргородської РДА. Автори заяви запевняють, що докладуть “усіх зусиль для того, щоб була забезпечена стабільність розвитку регіону, для створення всіх умов для демократичного волевиявлення виборців”. “Ми забезпечимо безумовне виконання Указів Президента України на території області”, - наголошують голови полтавських райдержадміністрацій і закликають “усіх до усвідомлення відповідальності за долю рідного краю, за долю України, за долю нашого майбутнього”. В Полтавської області 25 райдержадміністрацій.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх