Сесія Полтавської обласної ради відбудеться 20 квітня

5.04.2007, 16:04 Переглядів: 2 075
Засідання восьмої сесії Полтавської обласної ради п’ятого скликання призначенеона 20 квітня 2007 року на 10.00. Як повідомляє прес-служба обласної ради, на розгляд сесії виносяться 44 питання:

Засідання восьмої сесії Полтавської обласної ради п’ятого скликання призначенеона 20 квітня 2007 року на 10.00. Як повідомляє прес-служба обласної ради, на розгляд сесії виносяться 44 питання:

1. Про затвердження звіту про виконання обласного бюджету за 2006 рік.
2. Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2007 рік.
3. Про затвердження обласної Програми підготовки закладів освіти, які належать до спільної власності територіальних громад області, до початку 2007-2008 навчального року.
4. Про затвердження обласної Програми організаційного забезпечення діяльності судів області на 2007-2010 роки.
5. Про обласну цільову програму співпраці із закордонними українцями на період до 2010 року.
6. Про затвердження Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної політики з урахуванням регіональних пріоритетів Полтавської області на період до 2010 року в новій редакції.
7. Про затвердження Програми боротьби з виробництвом та розповсюдженням фальсифікованих лікарських засобів на 2007-2008 роки.
8. Про затвердження Програми правової освіти населення області на 2007-2010 роки.
9. Про обласну Програму інформування громадськості Полтавської області з питань євроатлантичної інтеграції на 2007-2008 роки.
10. Про звіт голови обласної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку області, обласного бюджету, а також про здійснення делегованих радою повноважень за 2006 рік.
11. Про припинення діяльності Полтавського обласного виробничого об’єднання ”Фармація” та Полтавського обласного комунального підприємства ”Фармсервіс”.
12. Про затвердження Програми розвитку та вдосконалення системи цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Полтавської області на 2007 – 2010 роки.
13. Про внесення змін до рішення чотирнадцятої сесії обласної ради четвертого скликання від 18 жовтня 2004 року „Про затвердження Програми заходів з організації рятування людей на водних об’єктах Полтавської області на 2004-2010 роки”.
14. Про внесення змін до обласної Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки на 2007-2010 роки.
15. Про затвердження обласної Програми поліпшення кінообслуговування населення Полтавської області на 2007-2011 роки.
16. Про затвердження обласної програми надання матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення у 2007 році.
17. Про затвердження обласної програми ”Болонський процес і вища освіта Полтавщини”.
18. Про протест прокурора області на рішення обласної ради від 28 лютого 2007 року ”Про затвердження Переліку заходів з відтворення природних рослинних ресурсів, охорони і раціонального використання земель у 2007 році”.
19. Про заснування щорічного конкурсу студентських наукових робіт ”Від студентського самоврядування – до самоврядування громад”.
20. Про увічнення пам’яті Героя України, кавалера орденів княгині Ольги, лауреата Національної премії ім. Т.Г. Шевченка, Народної артистки України Раїси Кириченко.
21. Про увічнення пам’яті видатних земляків.
22. Про звернення до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення реабілітації в Україні нацистських організацій та гітлерівських посібників.
23. Про погодження проекту Програми ”Створення туристично-рекреаційного кластеру ”Гоголівські місця Полтавщини”.
24. Про заснування Полтавської обласної премії імені Леоніда Бразова.
25. Про внесення змін до Регламенту Полтавської обласної ради.
26. Про погодження кандидатури Снісаренко Лідії Іванівни, депутата Шишацької районної ради Полтавської області на нагородження Почесною Грамотою Верховної Ради України.
27. Про приймання та передачу нерухомого майна.
28. Про передачу об’єктів незавершеного будівництва у комунальну власність територіальних громад.
29. Про керівників об’єктів спільної власності територіальних громад області.
30. Про приймання-передачу майна.
31. Про часткову зміну пункту 2 рішення третьої сесії обласної ради двадцять третього скликання від 17.11.1998р. “Про заходи по забезпеченню управління майном спільної власності територіальних громад Полтавської області” та пункту 1 рішення чотирнадцятої сесії обласної ради четвертого скликання від 18.10.2004р. “Про зміни в переліку підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст Полтавської області”.
32. Про зняття з обліку сіл Кирсівка та Передеріївка Миргородського району Полтавської області.
33. Про погодження максимальних норм безоплатного збору дикорослих трав’яних рослин, квітів, ягід, горіхів, грибів тощо.
34. Про погодження надання спеціального дозволу комунальному водопровідно-каналізаційному підприємству „ВОДОГРАЙ” на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку ділянки надр Світловодського родовища підземних прісних вод, яка розташована на території Кременчуцького району Полтавської області.
35. Про погодження надання спеціального дозволу приватному підприємцю Чіп Нелі Альбінівні на промислову розробку надр Козельщинського родовища суглинків, яке розташоване на території Козельщинського району Полтавської області.
36. Про переоформлення гірничого відводу товариству з обмеженою відповідальністю „ОКСАМИТ” для розробки Лазірківського родовища суглинків, яке розташоване на території Оржицького району Полтавської області.
37. Про переоформлення гірничого відводу товариству з обмеженою відповідальністю ”ТАХТАЇВСЬКИЙ ГРАНІТ” для розробки Тахтаївського родовища грантів, яке розташоване на території Кобеляцького району Полтавської області.
38. Про погодження продовження терміну дії спеціального дозволу № 1706 товариству з обмеженою відповідальністю науково-виробниче об’єднання „АТОЛ” на геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку нафтогазоносних надр Дроботівської площі, яка розташована на території Великобагачанського району Полтавської області.
39. Про погодження надання спеціального дозволу закритому акціонерному товариству „Новосанжарський завод продовольчих товарів „Ворскла” на промислову розробку Світловодського родовища підземних мінеральних вод, яке розташоване на території смт. Нові Санжари Полтавської області.
40. Про надання погодження Міністерству охорони навколишнього природного середовища України на продаж спеціального дозволу на користування надрами Сорочинського родовища, яке розташоване на території Миргородського району Полтавської області.
41. Про погодження місця розташування канави для відводу грунтових вод з промислового майданчика металургійного заводу ТОВ ”Ворскла сталь” на території Дмитрівської сільської ради (за межами населених пунктів) Комсомольської міської ради Полтавської області.
42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення і зміни меж селища Новооржицьке Новооржицької селищної ради Оржицького району Полтавської області.
43. Про надання гірничого відводу товариству з обмеженою відповідальністю ”ЛЦЗ” для розробки Короваївського родовища суглинків, яке розташоване на території Гребінківського району Полтавської області.
44. Різне.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх