Про рух пасажирського транспорту у Полтаві в святкові дні

6.04.2007, 13:04 Переглядів: 1 675
Враховуючи значне збільшення пасажиропотоку у Великодні та поминальні дні міський голова Андрій Матковський видав відповідне розпорядження.
Даним розпорядженням зобов’язано комунальне підприємство “Полтаваелектроавтотранс” в ніч з 7 на 8 квітня організувати рух 4 тролейбусів (По 2 одиниці у зустрічних напрямках) на маршруті: “Південний вокзал – Центр – Браїлки_- Половки – Алмазний – Південний вокзал”
У поминальний день 16 квітня виділити додаткові тролейбуси на маршрути: “Центр – селище Розсошенці”, “вул..Героїв Сталінграда – селище Розсошенці”
------------------------------------------------------------------------
Приватне підприємство “Автомір” має в ніч з 7 на 8 квітня організувати роботу автобусів на маршрутах: “Центр – Хрестовоздвиженський монастир” з кінцевою зупинкою і розворотом біля монастиря, “вул.

Враховуючи значне збільшення пасажиропотоку у Великодні та поминальні дні міський голова Андрій Матковський видав відповідне розпорядження. Даним розпорядженням зобов’язано комунальне підприємство “Полтаваелектроавтотранс” в ніч з 7 на 8 квітня організувати рух 4 тролейбусів (По 2 одиниці у зустрічних напрямках) на маршруті: “Південний вокзал – Центр – Браїлки_- Половки – Алмазний – Південний вокзал” У поминальний день 16 квітня виділити додаткові тролейбуси на маршрути: “Центр – селище Розсошенці”, “вул..Героїв Сталінграда – селище Розсошенці” ------------------------------------------------------------------------ Приватне підприємство “Автомір” має в ніч з 7 на 8 квітня організувати роботу автобусів на маршрутах: “Центр – Хрестовоздвиженський монастир” з кінцевою зупинкою і розворотом біля монастиря, “вул..Сінна – Яківці” (до Сампсонівської церкви) по одному автобусу на кожний маршрут. 16 квітня виділити автобуси на маршрути: “Огнівка - Розсошанське кладовище” – 2 одиниці, “вул. Богдана Хмельницького – Затуринське кладовище” - 2 одиниці. ------------------------------------------------------------------------ СП “УМАК” в ніч з 7 на 8 квітня має організувати рух автобусів (по два у зустрічному напрямку) на маршрутах №№ 20,21 “Кільцевий.” 16 квітня виділити автобуси на маршрути: “Дендропарк – Розсошанське кладовище” 6 одиниць, “Браїлки – Половки – Розсошанське кладовище” – 2 одиниці. 16 квітня рух транспорту приватних перевізників з кінцевого пункту селище Дублянщина буде продовжено до залізничного переїзду сел.. Крутий Берег, та з кінцевого пункту селище Розсошенці до кладовища. Прес-служба



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх