У Світловодському районі чоловік підпалив будинок колишньої співмешканки, а по неї та її близьким родичам почав стріляти

7.04.2007, 11:04 Переглядів: 1 441
Вчора, у Світловодському районі Кіровоградської області в одному з сіл 44-річний безробітний місцевий житель зайшов до будинку своєї колишньої 30-річної співмешканки, без постійного місця роботи, й під час сварки, що виникла на ґрунті помсти, кинув пляшку з легкозаймистою рідиною та підпалив. Господарка, разом із жителями зазначеного села – її 20-річним братом і 14-річним племінником, які в цей час перебували в згаданому будинку, загасили загорання. Після цього зловмисник пострілами з невстановленої вогнепальної зброї заподіяв господарці та її родичам дробові поранення і на своїй автомашині “Жигулі” зник. Потерпілим медичну допомогу надано без госпіталізації.

Вчора, у Світловодському районі Кіровоградської області в одному з сіл 44-річний безробітний місцевий житель зайшов до будинку своєї колишньої 30-річної співмешканки, без постійного місця роботи, й під час сварки, що виникла на ґрунті помсти, кинув пляшку з легкозаймистою рідиною та підпалив. Господарка, разом із жителями зазначеного села – її 20-річним братом і 14-річним племінником, які в цей час перебували в згаданому будинку, загасили загорання. Після цього зловмисник пострілами з невстановленої вогнепальної зброї заподіяв господарці та її родичам дробові поранення і на своїй автомашині “Жигулі” зник. Потерпілим медичну допомогу надано без госпіталізації. Вжитими заходами підозрюваного затримано. Вживаються заходи щодо розшуку зброї.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх