На фінансування громадських оплачуваних робіт для учнівської та студентської молоді у 2007 році виділено понад 90 тисяч гривень.

10.04.2007, 16:04 Переглядів: 2 025
У Кременчуці вже стало доброю традицією для поліпшення матеріального становища учнівської та студентської молоді, зайнятості неповнолітніх під час літніх канікул та у вільний від навчання час організовувати громадські оплачувані роботи. Перевага у працевлаштуванні на такі роботи, в першу чергу, надається дітям-сиротам, дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей, які таким чином мають змогу заробити собі кошти на кишенькові витрати.

Так у минулому році до громадських оплачуваних робіт було залучено 195 осіб з числа учнівської та студентської молоді та безробітних для здійснення догляду за дітьми під час їх проведення громадських. З міського бюджету на фінансування робіт було виділено сумі 87003 грн.

У Кременчуці вже стало доброю традицією для поліпшення матеріального становища учнівської та студентської молоді, зайнятості неповнолітніх під час літніх канікул та у вільний від навчання час організовувати громадські оплачувані роботи. Перевага у працевлаштуванні на такі роботи, в першу чергу, надається дітям-сиротам, дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей, які таким чином мають змогу заробити собі кошти на кишенькові витрати. Так у минулому році до громадських оплачуваних робіт було залучено 195 осіб з числа учнівської та студентської молоді та безробітних для здійснення догляду за дітьми під час їх проведення громадських. З міського бюджету на фінансування робіт було виділено сумі 87003 грн. 6 квітня 2007 року виконавчий комітет Кременчуцької ради прийняв рішення « Про організацію громадських оплачуваних робіт для учнівської та студентської молоді під час літніх канікул та у вільний від навчання час у 2007 році». У цьому році на їх фінансування з бюджету міста виділено 90437 грн. Автозаводському та Крюківському райвиконкомам, керівникам підприємств, установ, організацій рекомендовано вишукати можливість перерахувати кошти на спеціальний рахунок Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді для організації громадських оплачуваних робіт учнівської та студентської молоді. Відповідно до цього рішення Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді має укласти угоди з підприємствами, організаціями, установами міста щодо проведення громадських оплачуваних робіт для учнівської та студентської молоді на 2007 рік, а міськрайонний центр зайнятості населення - забезпечити підбір і направлення безробітних, які здійснюватимуть догляд за неповнолітніми під час проведення громадських оплачуваних робіт. Автор-прес-служба міськвиконкома Кременчука



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх