В Кременчуці горіло приміщення громадської організації «Нова хвиля», яка з 2005 року вимагає у підприємств-боржників повернути зарплати кременчужанам

10.04.2007, 22:04 Переглядів: 1 513
В Кременчуці 9 квітня горіло приміщення громадської організації «Нова хвиля», яка з 2005 року вимагає у підприємств-боржників повернути зарплати кременчужанам.
Як повідомив випадок керівник «Нової хвилі» Іван Куян, правопорушники заздалегідь відключили телефони у будинку, заблокували замок вхідних дверей офісу металевим предметом, облили віконні рами горючою рідиною і підпалили, після чого зникли у напрямі Центрального міського ринку. Від вогню постраждали дві кімнати офісу.
«Це спроба прямого силового тиску, яка викликана широкою громадською діяльністю організації.

В Кременчуці 9 квітня горіло приміщення громадської організації «Нова хвиля», яка з 2005 року вимагає у підприємств-боржників повернути зарплати кременчужанам. Як повідомив випадок керівник «Нової хвилі» Іван Куян, правопорушники заздалегідь відключили телефони у будинку, заблокували замок вхідних дверей офісу металевим предметом, облили віконні рами горючою рідиною і підпалили, після чого зникли у напрямі Центрального міського ринку. Від вогню постраждали дві кімнати офісу. «Це спроба прямого силового тиску, яка викликана широкою громадською діяльністю організації. Адже відстоювання прав кременчужан, яким підприємства заборговували зарплату, є однією з гострих проблем міста, – прокоментував цей випадок керівник «Нової хвилі» Іван Куян. – Восени минулого року вже було зафіксовано спалах одного з приміщень організації. Але через брак доказів розслідування припинили. Нашу діяльність не зупинити, ми продовжуємо працювати у тому ж напрямі, а бандитські спроби загальмувати наш рух тільки підтверджують правильність вибраного шляху». Також співробітники зазначили, що за останні два роки це четверта спроба уповільнити роботу «Нової хвилі». Заступник керівника Валерій Заєць не зміг відповісти, кому саме організація «перейшла дорогу», але інцидент назвав «спробою залякати» співробітників «хвилі». «Говорити про підпал зарано, проводиться експертиза, триває слідство», - повідомив заступник начальника Кременчуцького міського управління МНС Юрій Мокієнко.----------------------------------------------------------------------- Артем Леонов, Газета «Кременчуцький телеграф»



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх