Міністерство науки та освіти збирається цього року погасити ще 20 відсотків свого боргу вчителям по виплатах за 57 статтею

12.04.2007, 16:04 Переглядів: 1 681
Міністерство науки та освіти збирається цього року погасити ще 20 відсотків свого боргу вчителям по виплатах за 57 статтею. «Гроші вже надійшли до банку, а у вівторок, 10 квітня, їх перерахували на карточки, – пояснює в.о. голови міського відділу освіти Геннадій Москалик.

Міністерство науки та освіти збирається цього року погасити ще 20 відсотків свого боргу вчителям по виплатах за 57 статтею. «Гроші вже надійшли до банку, а у вівторок, 10 квітня, їх перерахували на карточки, – пояснює в.о. голови міського відділу освіти Геннадій Москалик. – Це перший транш. Він розрахований на відшкодування десяти відсотків боргу. На аналогічний другий транш ми очікуємо у серпні». Нагадаємо, що 57 стаття передбачає виплати вчителям за вислугу років та на оздоровлення. П’ять років поспіль держава не виплачувала цих грошей, але у 2005 році визнала борг за цією статтею внутрішньодержавним. Його розбили на п’ять частин та виплачують поетапно.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх