Багаті відгорожуються від простих людей

13.04.2007, 19:04 Переглядів: 1 641
Фірма «Каріотида», що будує багатоповерхівку на розі вулиць Перемоги та Жовтневої, відгородила парканом під новобудову більшу частину двору. Мешканці сусіднього будинку, до якого «Каріатида» прибудовує багатоповерхівку, згадали будівельникам усе: і паркан, і автостоянку, і сушки для білизни, і дитячий майданчик, і баки для сміття, і обіцянки жити у цивілізованому дворі.

Нещодавно мешканці будинків на Жовтневій, 7 та Перемоги, 32а побачили, як їхній спільний  двір перегородила парканом фірма «Каріотида», що будує поруч багатоповерхівку. Паркан двометровий, металевий, у бетон «посаджений» та ще й з гострими наконечниками зверху. Побачивши, що двір просто пошматували й забрали більшу частину, мешканці забили на сполох.
П’ятого квітня у дворі будинку на Жовтневій, 7 відбулося годинне зібрання мешканців, де серед звернень до совісті забудовників, справедливості та нервових викриків мешканців «ТелеграфЪ» почув основні думки обох сторін.
– Три роки тому, на цьому ж місці, ви обіцяли, що по закінченні будівництва, все поставите на свої місця, – звертається мешканка до директора «Каріотиди» пані Новикової. – Замість цього, ви відгороджуєтеся парканом. Баки для сміття перенесли нам прямо під вікна (З натовпу лунає: Що, ми дикуни якісь, чи в Африці живемо?! Це наш спільний двір, тому негайно знімайте паркан, а то у Миколи є «болгарка» – самі приберемо!) 
– Будинок в експлуатацію вводиться через два місяці, – відповідає пані Новикова. – До того часу ми нічого знімати не будемо і маємо на це право, бо паркан - тимчасовий. Зачекайте ще трішки. Потім ми його приберемо.
– Ага, приберуть, – каже майбутній мешканець новобудови. – Ми за нього гроші заплатили.
– Якщо хочете відгородитися – відгороджуйте весь двір, а не тільки себе, – порадили роздратовані обіцянками мешканці. На що «каріотидці» заявили, що готові вислухати всі конструктивні побажання людей. На тому й розійшлися.

Коментар фахівця
– «Каріотида» вже давно вводить в оману людей, – каже керуючий апаратом міськради Валентин Стасюк. – Їм списали 50 відсотків із суми, яку потрібно було перерахувати на розвиток інфраструктури міста, бо вони обіцяли сваї не забивати, а бурити. Цього не сталося – забивали, як зазвичай».
На запитання, чи зможуть новобудівці відгородитися парканом від іншої частини двору,
Валентин Стасюк відповів, що на це повинно бути рішення міськради, тобто – можуть.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх