На громадські оплачувані роботи влітку в Кременчуці буде працевлаштовано 153 особи

16.04.2007, 10:04 Переглядів: 1 604
13 квітня у міськвиконкомі відбувся штаб з організації громадських робіт для учнівської та студентської молоді у 2007 році. Вів засідання штабу заступник міського голови Василь Хоменко.

На фінансування оплачуваних громадських робіт для учнівської та студентської молоді у 2007 році кошторисом центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді передбачено 90437,00 грн. Виходячи із цієї суми, фактично може бути працевлаштовано 153 особи на мінімальну заробітну плату 420 грн.

13 квітня у міськвиконкомі відбувся штаб з організації громадських робіт для учнівської та студентської молоді у 2007 році. Вів засідання штабу заступник міського голови Василь Хоменко. На фінансування оплачуваних громадських робіт для учнівської та студентської молоді у 2007 році кошторисом центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді передбачено 90437,00 грн. Виходячи із цієї суми, фактично може бути працевлаштовано 153 особи на мінімальну заробітну плату 420 грн. – у червні місяці, 440 грн. – у липні та серпні. Станом на 12.04.2007 року банк даних бажаючих взяти участь у таких роботах складається з 152 осіб. Найчисельніші категорії з них – діти з неповних сімей - 66; діти з малозабезпечених сімей - 26; діти з багатодітних сімей -14. Але у списку є й діти з повних сімей (14 осіб), які, як було зазначено на штабі, демонструють більше дисципліновану та продуктивну працю, ніж інша працевлаштована молодь. У 2007 році громадські роботи планується організувати у міському парку культури, парку Миру парку Молодіжному, у Крюківському райвиконкомі, міському палаці культури, комунальному підприємстві «Благоустрій Кременчука», кременчуцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, трудовому архіві, кременчуцькому медичному коледжі та в архівному відділі міськвиконкому. Крім того, певну кількість молоді, старшу за 18 років, планує працевлаштувати на підприємства міста Центр зайнятості населення, який у минулому році забезпечив такою роботою 44 чоловік. У поточному році Центром зайнятості вже укладений догові р з вагонобудівним заводом. Очікується, що молодих людей на оплачувальні роботи візьме також і сталеливарний завод. Автор-прес-служба міськвиконкому Кременчука



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх