Всеобласний суботник на Полтавщині відбудеться 21 квітня

17.04.2007, 20:04 Переглядів: 1 557
День масової участі громадян у приведенні в належний санітарний стан території населених пунктів регіону на Полтавщині відбудеться 21 квітня згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації Валерія АСАДЧЕВА та в рамках проведення двомісячника озеленення, чистоти та благоустрою міст, селищ і сільських населених пунктів області.
За дорученням голови облдержадміністрації сьогодні відбулася нарада за участю керівництва облдержадміністрації та начальників обласних управлінь, організацій, установ, під час якої були обговорені організаційні питання проведення цього заходу.
Про санітарний стан території в області поінформував присутніх заступник голови облдержадміністрації Володимир АНДРІЄНКО.
Перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК наголосив, що відповідальні за райони та міста керівники повинні особисто виїхати на місця та скоординувати роботу людей.

День масової участі громадян у приведенні в належний санітарний стан території населених пунктів регіону на Полтавщині відбудеться 21 квітня згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації Валерія АСАДЧЕВА та в рамках проведення двомісячника озеленення, чистоти та благоустрою міст, селищ і сільських населених пунктів області. За дорученням голови облдержадміністрації сьогодні відбулася нарада за участю керівництва облдержадміністрації та начальників обласних управлінь, організацій, установ, під час якої були обговорені організаційні питання проведення цього заходу. Про санітарний стан території в області поінформував присутніх заступник голови облдержадміністрації Володимир АНДРІЄНКО. Перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК наголосив, що відповідальні за райони та міста керівники повинні особисто виїхати на місця та скоординувати роботу людей. «Варто звернути особливу увагу в населених пунктах на наведення порядку на в’їздних дорогах», - відзначив Іван БЛИЗНЮК. Аби не затягти проведення двомісячника, треба відпрацювати систему збору та вивозу сміття, переконана заступник голови облдержадміністрації Надія МЯКУШКО. У цілому область готова до проведення всеобласного суботника, підсумки будуть підбиті оперативно після його завершення.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх