Упорядкування системи виплат матерям та збільшення розмірів допомоги вимагає від уряду Полтавська обласна організація Української народної партії

17.04.2007, 20:04 Переглядів: 1 413
Упорядкування системи виплат матерям з дітьми, введення зрозумілих і чітких термінів виплат та збільшення розмірів допомоги вимагає від уряду Полтавська обласна організація Української народної партії. Про це йдеться у заяві, ухваленій на ХІІІ позачерговій обласній конференції УНП 9 квітня 2007 року.
„Демографічна криза, яка призвела до зменшення населення України на 5 мільйонів людей, загрожує самому існуванню української нації та держави”, - ідеться в заяві.
„Запровадження Президентом Ющенком два роки тому системи виплат допомоги при народженні дитини стало досить вагомим і ефективним стимулом до поліпшення ситуації, що й засвідчили демографічні дані за 2006 рік.

Упорядкування системи виплат матерям з дітьми, введення зрозумілих і чітких термінів виплат та збільшення розмірів допомоги вимагає від уряду Полтавська обласна організація Української народної партії. Про це йдеться у заяві, ухваленій на ХІІІ позачерговій обласній конференції УНП 9 квітня 2007 року. „Демографічна криза, яка призвела до зменшення населення України на 5 мільйонів людей, загрожує самому існуванню української нації та держави”, - ідеться в заяві. „Запровадження Президентом Ющенком два роки тому системи виплат допомоги при народженні дитини стало досить вагомим і ефективним стимулом до поліпшення ситуації, що й засвідчили демографічні дані за 2006 рік. Система виплат була чіткою, зрозумілою та ефективною”, - констатують учасники конференції. Ліквідація урядом Януковича існуючої системи виплат та запровадження з 2007 року виплат допомоги матерям з дітьми через органи праці та соціального захисту, вважає Полтавська УНП, „призвели до плутанини, відтермінувань надходження коштів, погіршення становища матерів та їх дітей і, як наслідок – невпевненості у завтрашньому дні. Це неминуче відобразиться й на ситуації з народжуваністю” . Настя ТОПОЛЯ.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх