В Управлінні СБУ в Полтавській області діє телефон довіри

17.04.2007, 23:04 Переглядів: 1 526
Служба безпеки України здійснює низку заходів, спрямованих на підвищення ефективності протидії корупції в усіх сферах життєдіяльності країни, посилення взаємодії з іншими правоохоронними органами, державними і громадськими інституціями.
Важливою складовою боротьби з корупцією є співпраця з громадськістю. Адже протидія корупції має стати справою не тільки певної громадської структур, а й кожної чесної людини, яка вболіває за свою країну і майбутнє своїх дітей.
Для того, щоб громадяни мали можливість сприяти правоохоронцям у боротьбі з цим явищем, в Управлінні СБ України в Полтавській області діє телефон довіри - 7-45-22 та 51-18-38 для прийому звернень про факти корупції та неправомірного втручання у діяльність судів, органів юстиції, органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Служба безпеки України здійснює низку заходів, спрямованих на підвищення ефективності протидії корупції в усіх сферах життєдіяльності країни, посилення взаємодії з іншими правоохоронними органами, державними і громадськими інституціями. Важливою складовою боротьби з корупцією є співпраця з громадськістю. Адже протидія корупції має стати справою не тільки певної громадської структур, а й кожної чесної людини, яка вболіває за свою країну і майбутнє своїх дітей. Для того, щоб громадяни мали можливість сприяти правоохоронцям у боротьбі з цим явищем, в Управлінні СБ України в Полтавській області діє телефон довіри - 7-45-22 та 51-18-38 для прийому звернень про факти корупції та неправомірного втручання у діяльність судів, органів юстиції, органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Інформація, яка надійде за вказаними номерами, обов'язково буде перевірена. За результатами перевірки, згідно чинного законодавства, будуть прийняті відповідні рішення.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх