Кременчуцькі ринки ще не готові до літнього періоду: лише в березні накладено більше 70 штрафів

19.04.2007, 15:04 Переглядів: 1 695
Як повідомила завідувач відділенням гігієни харчування Кременчуцької міської СЕС Наталія Прокопенко, кременчуцькі ринки ще не готові до літнього періоду. Це показали результати останніх перевірок. 11 відсотків продукції, взятої на аналіз не відповідає нормативним мікробіологічним показникам. Основна проблема, що непокоїть лікарів - зношеність, або відсутність холодильного обладнання.

Як повідомила завідувач відділенням гігієни харчування Кременчуцької міської СЕС Наталія Прокопенко, кременчуцькі ринки ще не готові до літнього періоду. Це показали результати останніх перевірок. 11 відсотків продукції, взятої на аналіз не відповідає нормативним мікробіологічним показникам. Основна проблема, що непокоїть лікарів - зношеність, або відсутність холодильного обладнання. 'На Новоівановському ринку взагалі відсутній каналізований туалет та гаряча вода, - каже Наталія Прокопенко. - Біля ринку 'Універсальний' досі не зарито котлован. За перший квартал цього року в місцях торгівлі накладено 176 штрафів (з них 72 - у березні)'.

Стихійні ринки спеціалістами санстанції останній місяць не перевірялись. За словами Наталії Прокопенко - це прерогатива органів міліції.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх