У Міському саду у День довкілля – Зелений молодіжний драйв

19.04.2007, 16:04 Переглядів: 1 646
21 квітня, у День довкілля кременчуцька молодь проведе традиційну акцію «Зелена толока». Відділ у справах сім’ї та молоді розіслав листи на вищі учбові заклади міста, а також – льотний коледж, медичний коледж, педучилище з метою залучити до акції широкі верстви кременчуцького студентства.
Цього року «Зелена толока» відбудеться на території Міського саду – улюбленому місці відпочинку багатьох поколінь кременчужан, яке ж до того оповите історичною романтикою. Тому ініціатива молодіжних організацій міста і була спрямована на наведення чистоти та порядку саме у Міському саду.

21 квітня, у День довкілля кременчуцька молодь проведе традиційну акцію «Зелена толока». Відділ у справах сім’ї та молоді розіслав листи на вищі учбові заклади міста, а також – льотний коледж, медичний коледж, педучилище з метою залучити до акції широкі верстви кременчуцького студентства. Цього року «Зелена толока» відбудеться на території Міського саду – улюбленому місці відпочинку багатьох поколінь кременчужан, яке ж до того оповите історичною романтикою. Тому ініціатива молодіжних організацій міста і була спрямована на наведення чистоти та порядку саме у Міському саду. До речі, закінченню екологічної акції відбудеться розважальне молодіжне шоу «Грін-драйв». Наближаються чудові травневі свята, зеленіє і стає по весняному прекрасним Кременчук. Тож кременчуцька територіальна громада вітає ініціативу молодого покоління своїми руками створити самим собі і всім кременчужанам умови для приємного дозвілля, змістовного відпочинку та занять спортом на території мальовничого куточку нашого міста – Міського саду.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх