Полтавщина має усі можливості стати туристичною областю

19.04.2007, 16:04 Переглядів: 1 405
Нещодавно у приміщенні Полтавської державної аграрної академії відбулася міжнародна науково-практична конференція «Розвиток агробізнесу: міжнародний досвід».
Учасник конференції, перший заступник голови облдержадміністрації Іван Близнюк розповів про перспективи створення в Полтавській області зеленого туризму. На Полтавщині для цього є всі можливості. Природа й історія заздалегідь потурбувалися про красу та велич нашого краю.

Нещодавно у приміщенні Полтавської державної аграрної академії відбулася міжнародна науково-практична конференція «Розвиток агробізнесу: міжнародний досвід». Учасник конференції, перший заступник голови облдержадміністрації Іван Близнюк розповів про перспективи створення в Полтавській області зеленого туризму. На Полтавщині для цього є всі можливості. Природа й історія заздалегідь потурбувалися про красу та велич нашого краю. У Великих Сорочинцях, Диканьці, Шишаках потрібно будувати готелі, щоб привабити більше туристів з інших областей та навіть інших держав. Полтавська область від цього отримувала б величезні кошти на розвиток інфраструктури. Адже, за словами Івана Близнюка, доки ми не зрозуміємо, що природу можна використовувати, не буде жодної перспективи на успішний розвиток області. Яна Чопенко, прес-центр управління інформації та зв’язків з громадськістю



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх