Вчора, у Кременчуці, на залізничному переїзді в районі перехрестя вулиць Красіна та 40 років Жовтня знайшли ящик патронів

20.04.2007, 14:04 Переглядів: 2 501
19 квітня близько 12.10 до Кременчуцького міського управління МНС надійшло повідомлення про виявлений під час земляних робіт на перехресті вулиць Красіна та 40 років Жовтня ящик патронів. Як виявилося, 165 патронів калібру 7,62 мм залишилися від часів Другої Великої Вітчизняної війни. Місце «знахідки» охороняють міліціянти автозаводського районного відділення.

19 квітня близько 12.10 до Кременчуцького міського управління МНС надійшло повідомлення про виявлений під час земляних робіт на перехресті вулиць Красіна та 40 років Жовтня ящик патронів. Як виявилося, 165 патронів калібру 7,62 мм залишилися від часів Другої Великої Вітчизняної війни. Місце «знахідки» охороняють міліціянти автозаводського районного відділення. Робота піротехнічної бригади запланована на сьогодні, 20 квітня.

Вчора, також, у селі Піщаному Кременчуцького району під час земляних робіт, мешканець знайшов міну діаметром 82 мм. Знешкодити планується сьогодні.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх