ДАІшники "осідлають" мотоцикли Yamasaki

21.04.2007, 11:04 Переглядів: 1 613
Три нові патрульні мотоцикли Yamasaki минулої п’ятниці передали ДАІ міста мер Кременчука Микола Глухов та секретар міської ради Василь Івко.
ПОДПИСЬ Секретар міської ради Василь Івко згадав юність, коли він був завзятим мотоциклістом і випробував новий патрульний мотоцикл ДАІ
Фото: Дмитрий Бабец

Три нові патрульні мотоцикли Yamasaki минулої п’ятниці передали ДАІ міста мер Кременчука Микола Глухов та секретар міської ради Василь Івко. Такий подарунок вони зробили ДАІшникам у переддень їх професійного свята. Вартість кожного залізного коня сягає 15 тисяч гривень.  Придбані вони за кошти міського бюджету.
За словами начальника другого міжрайонного відділу ДАІ Федора Васильківа, нові патрульні мотоцикли вже цього тижня виїдуть на патрулювання вулиць Кременчука. Спеціально для цього при ДАІ створено кременчуцький патрульний мотовзвод.
Заступник начальника ДАІ області Микола Стоцький заявив, що останнім часом статус служби, котра відповідає за безпеку руху на українських шляхах, був суттєво знижений. Так, наприклад,  замість чотирьох патрульних екіпажів, сьогодні на вулицях Кременчука чергує лише один. «Але з появою нових патрулів на мотоциклах люди побачать, що ДАІ є і працює!» – запевнив Микола Стоцький. Він додав, що в Одесі та Полтаві вже працюють подібні мотовзводи, і вони доволі успішно наводять порядки на дорогах.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх