Губернатор Полтавської області Асадчев просить Президента втрутитися в ситуацію яка склалася навколо тендера на поставку залізничних вагонів

22.04.2007, 14:04 Переглядів: 1 552
Губернатор Полтавської області Валерій Асадчев просить Президента Віктора Ющенка втрутитися в ситуацію яка склалася навколо тендера на поставку залізничних вагонів.
Як заявив В.Асадчев журналістам, навколо тендера щодо вибору лізингової компанії, перемогла компанія, яку очолює один з нардепів від Партії регіонів і вона фактично запропонувала “Укрзалізниці” вагони російського виробництва, які дорожче коштують і гірше по якості. “Сьогодні в “Укрзалізниці” виникла пікантна ситуація, вона теж не знає, що робити в цій ситуації.

Губернатор Полтавської області Валерій Асадчев просить Президента Віктора Ющенка втрутитися в ситуацію яка склалася навколо тендера на поставку залізничних вагонів. Як заявив В.Асадчев журналістам, навколо тендера щодо вибору лізингової компанії, перемогла компанія, яку очолює один з нардепів від Партії регіонів і вона фактично запропонувала “Укрзалізниці” вагони російського виробництва, які дорожче коштують і гірше по якості. “Сьогодні в “Укрзалізниці” виникла пікантна ситуація, вона теж не знає, що робити в цій ситуації. Факт є факт-виграла компанія, яка робить ставку не на вітчизняного виробника. Ми зараз будемо просити Президента втрутитися в цю ситуацію і підтримати вітчизняного виробника”,-заявив В.Асадчев.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх