За минулий рік співробітники кримінальної міліції у справах неповнолітніх виявили в Полтавській області 322 факти вчинення насильства в сім\'ї

23.04.2007, 11:04 Переглядів: 2 048
За минулий рік співробітники кримінальної міліції у справах неповнолітніх виявили в Полтавській області 322 факти вчинення насильства в сім'ї, серед них - 264 проти неповнолітніх.
Станом на початок цього року на обліку в міліції перебуває понад тисячу триста неблагополучних сімей, де ростуть майже 2,5 тисячі неповнолітніх дітей.
Про це заявили учасники круглого столу, де відбулася презентація великого проекту "Стоп насильству. Зробимо Україну територією без домашнього насильства".

За минулий рік співробітники кримінальної міліції у справах неповнолітніх виявили в Полтавській області 322 факти вчинення насильства в сім'ї, серед них - 264 проти неповнолітніх. Станом на початок цього року на обліку в міліції перебуває понад тисячу триста неблагополучних сімей, де ростуть майже 2,5 тисячі неповнолітніх дітей. Про це заявили учасники круглого столу, де відбулася презентація великого проекту 'Стоп насильству. Зробимо Україну територією без домашнього насильства'. Київська, Житомирська, Вінницька та Полтавська області стали базовими регіонами, де протягом двох років здійснюватиметься антинасильницький проект. Його співкоординаток - представник міжнародного гуманітарного центру 'Розрада' Ольга Куриленко запропонувала створити в області експертну групу для вивчення проблем, що потребують вирішення. Зокрема йшлося про Закон України про попередження насильництва в родині - він потребує суттєвого вдосконалення. Саме завдяки обговоренням за участю фахівців-психологів, юнистів, працівників соціальних служб, жіночих організацій можна виробити відповідні пропозиції доповнень до Закону. ПТН



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх