Полтавці зустрілися з Надзвичайним і Повноважним послом Росії в Україні Віктором Черномирдіним

24.04.2007, 11:04 Переглядів: 1 841
В посольстві Російської Федерації в Україні відбулася зустріч земляцтв України з Надзвичайним і Повноважним послом Росії в Україні Віктором Черномирдіним. Наше місто представляли директор земляцтва “Полтавці” Марина Бурмака, Герой України письменник Борис Олійник, міський голова Андрій Матковський.
Зустріч за ініціативи російського посольства відбувалася в рамках Міжнародної акції “Ми - нащадки Перемоги”, що започаткована рядом громадських організацій Росії, Білорусі, Вірменії та Казахстану.
Відкриваючи зустріч, Віктор Черномирдін визначив головну мету акції.

В посольстві Російської Федерації в Україні відбулася зустріч земляцтв України з Надзвичайним і Повноважним послом Росії в Україні Віктором Черномирдіним. Наше місто представляли директор земляцтва “Полтавці” Марина Бурмака, Герой України письменник Борис Олійник, міський голова Андрій Матковський. Зустріч за ініціативи російського посольства відбувалася в рамках Міжнародної акції “Ми - нащадки Перемоги”, що започаткована рядом громадських організацій Росії, Білорусі, Вірменії та Казахстану. Відкриваючи зустріч, Віктор Черномирдін визначив головну мету акції. “Цього року виповнюється 62 роки Перемоги. Хотілося б щоб молодь про війну знала від живих її учасників” – сказав він. Згадуючи річницю Перемоги учасники зустрічі не оминули й іншу подію - 300-річчя Полтавської битви. Андрій Матковьский передав Віктору Черномирдіну листа з пропозиціями щодо підготовки до цієї дати. “Адже”, - сказав Полтавський міський голова, - “вона повинна слугувати зміцненню дружби між народами України, Швеції та Росії”.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх