Промфінбанк призначив членом наглядової ради Столяра замість Джигіля

25.04.2007, 00:04 Переглядів: 1 595
Акціонери Промислово-фінансового банку на зборах звільнили від обов'язків члена наглядової ради Андрія Джигіля, призначивши замість нього Петра Столяра.
Про це говориться в повідомленні банку. Джигіль займав дану посаду з березня 2005 року. Банк не надає більш детальній інформації про кадрову зміну і про кількість чоловік у наглядовій раді.

Акціонери Промислово-фінансового банку на зборах звільнили від обов'язків члена наглядової ради Андрія Джигіля, призначивши замість нього Петра Столяра. Про це говориться в повідомленні банку. Джигіль займав дану посаду з березня 2005 року. Банк не надає більш детальній інформації про кадрову зміну і про кількість чоловік у наглядовій раді. По даним Промфінбанку, його чисті активи на 1 квітня склали 195,477 млн. гривень , кредитний портфель - 96,571 млн. гривень, власний капітал - 54,754 млн. гривень. Січень-Березень банк закінчив із чистим прибутком 0,762 млн. гривень. По даним Промфінбанка, за станом на 1 квітня його акціонерами були компанія 'Нафтохімік' (Кременчук, Полтавська область ) - 39,99%, спільне українсько-голландське підприємство 'Кребо' (Кременчук, Полтавська область ) - 26,27% та ін.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх