25 квітня, у Кременчуці, відбулося перше засідання Центральної виборчої комісії «Молодіжного міста»

26.04.2007, 12:04 Переглядів: 1 675
25 квітня у великому залі міськвиконкому відбулося перше засідання Центральної виборчої комісії «Молодіжного міста», на яке зібралися усі представники шкільного самоврядування міста та минулорічні учасники акції. Був проведений  спеціальний тренінг, на якому йшла мова про виборчі технології, які можна використовувати у проекті. Після цього настане черга для формування блоків, причому принципи формування можна  використовувати різні – за назвою, за програмними цілями тощо. Далі майбутні політики визначаться з назвою блоку, підготують передвиборчу програму, зареєструють блок у ЦВК і презентуватимуть його.

25 квітня у великому залі міськвиконкому відбулося перше засідання Центральної виборчої комісії «Молодіжного міста», на яке зібралися усі представники шкільного самоврядування міста та минулорічні учасники акції. Був проведений  спеціальний тренінг, на якому йшла мова про виборчі технології, які можна використовувати у проекті. Після цього настане черга для формування блоків, причому принципи формування можна  використовувати різні – за назвою, за програмними цілями тощо. Далі майбутні політики визначаться з назвою блоку, підготують передвиборчу програму, зареєструють блок у ЦВК і презентуватимуть його. Після  дебатів відбудеться голосування і оголошення  переможців.

Нагадаємо, що проектом опікуються відділ у справах сім'ї та молоді міськвиконкому, міське управління освіти, Молодіжний Парламент Кременчука, Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій за підтримки міського голови Миколи Глухова.

 

За інформацією прес-служби Кременчуцького міськвиконкому 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх