Закриття мосту можуть затримати

26.04.2007, 22:04 Переглядів: 1 704
Через проведення тендерів початок ремонту Крюківського мосту може затягтись.

Через проведення тендерів початок ремонту Крюківського мосту може затягтись

Строки початку ремонту мосту через Дніпро залежатимуть від проведення тендеру, який визначить, хто буде ремонтувати міст. Про це підчас прес-конфернції заявив віце-мер Ігор Крикливець. Він зазначив, що тендер мав пройти 17 квітня, однак організації не подали документи. Тому його перенесено на 4 травня. «Серйозні організації не хочуть зв’язуватись із тендером. Доводиться умовляти їх брати у ньому участь», – сказав Ігор Крикливець. Раніше орієнтовною датою закриття мосту називали 15 червня. Однак тендер може затягнутись. Тоді із закриттям мосту на ремонт доведеться почекати. Поки що пан Крикливець не може сказати, коли ж міст «відправлять» на ремонт, бо  все залежить від проведення тендеру та генеральних підрядників робіт. За законом, після проведення тендеру вони  мають право протягом 45 діб підписувати договір про співпрацю. Пан Крикливець каже, що міська влада буде прохати їх поквапитись.
Віце-мер додав, що нещодавно міська влада звернулась до керівництва залізниці з проханням скоротити строк ремонту з шести місяців до трьох. «Цього можна буде досягти, працюючи у кілька змін», – зазначив він. Чи погодяться на це самі будівельники, поки не відомо.
Питання забезпечення транспортування мешканців під час закриття мосту зараз відпрацьовується. Фахівці проробляють варіант як залізничного, так і водного сполучення.
Щодо будівництва нового мосту через Дніпро, то на нього й досі не відшукався інвестор. Пан Крикливець зазначив, що міська влада намагається отримати і державну допомогу. Розробляється програма розвитку міста до 2015 року, у яку буде включено і новий міст. 



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх