Депутати Полтавської міськради погодила членство міста у Всеукраїнській громадській організації „Асоціація фінансистів України"

27.04.2007, 22:04 Переглядів: 1 506
Депутати Полтавської міськради погодила членство міста у Всеукраїнській громадській організації „Асоціація фінансистів України"
Мер Полтави Андрій Матковський вважає, що вступ до організації дасть змогу швидше й конструктивніше вирішувати бюджетно-фінансові проблеми обласного центру.
Рішеннями сесії також погоджено розташування 12-14 поверхового житлового будинку на бульварі Маршала Конєва, 1-а, 10-ти поверхового на вул. Грушевського, 20, 9-ти поверхового на вул. Фрунзе, 233-а.

Депутати Полтавської міськради погодила членство міста у Всеукраїнській громадській організації „Асоціація фінансистів України' Мер Полтави Андрій Матковський вважає, що вступ до організації дасть змогу швидше й конструктивніше вирішувати бюджетно-фінансові проблеми обласного центру. Рішеннями сесії також погоджено розташування 12-14 поверхового житлового будинку на бульварі Маршала Конєва, 1-а, 10-ти поверхового на вул. Грушевського, 20, 9-ти поверхового на вул. Фрунзе, 233-а. Також депутати погодили розміщення заводу мінеральної вати та виробів з неї на провулку Перспективному, 4-б та полігону для твердих побутових відходів у Затуринському промвузлі. В ході засідання депутати, зокрема, затвердили звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2007 року. Виконання забезпечено на 123% (по доходах – 92,02 млн. гривень, по видатках – 83,1 млн. гривень). Також уточнено показники міського бюджету на цей рік, зокрема, загальний фонд збільшено на 4,8 мільйона, спец. фонд - на 31,5 мільйонів (в тому числі по цільовому фонду - на 15,2 мільйона, бюджету розвитку - на 16,3 мільйона). Кошти цільового фонду підуть на благоустрій міста, бюджету розвитку - на зміцнення матеріальної бази закладів охорони здоров'я, освіти, культури й на об'єкти будівництва соціального призначення, в тому числі на житло. Сьогоднішня сесія мала ювілейне забарвлення, адже рівно рік тому почав працювати теперішній депутатський корпус міськради, підсумувались результати його діяльності. Найбільшою заслугою цього скликання мер Полтави вважає утвердження принципів демократії та прозорості роботи міської влади. Народні обранці бачать своє завдання у покращенні життя полтавців конкретними справами, а не в політичних баталіях.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх