Полтавська облдержадміністрація відпрацьовує механізм надання позики з обласного бюджету аби частково знизити ціну на зерно для хлібопекарських підпри

27.04.2007, 22:04 Переглядів: 1 476
Полтавська облдержадміністрація відпрацьовує механізм надання позики з обласного бюджету полтавським підприємствам із системи Державного комітету з матеріального резерву (Держрезерву), аби таким чином частково знизити ціну на зерно для хлібопекарських підприємств.
Як повідомив журналістам перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК, Це дозволить ціну на хліб та хлібобулочні вироби втримати на нинішньому рівні. Термін позики – один рік.
«Завдання влади – створення здорової конкуренції на ринку хліба та хлібобулочних виробів, що в свою чергу забезпечить стабільність у роботі хлібопекарських підприємств», - відзначив Іван БЛИЗНЮК.

Полтавська облдержадміністрація відпрацьовує механізм надання позики з обласного бюджету полтавським підприємствам із системи Державного комітету з матеріального резерву (Держрезерву), аби таким чином частково знизити ціну на зерно для хлібопекарських підприємств. Як повідомив журналістам перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК, Це дозволить ціну на хліб та хлібобулочні вироби втримати на нинішньому рівні. Термін позики – один рік. «Завдання влади – створення здорової конкуренції на ринку хліба та хлібобулочних виробів, що в свою чергу забезпечить стабільність у роботі хлібопекарських підприємств», - відзначив Іван БЛИЗНЮК. Сума позики не оголошується. Нагадаємо, хлібопекарські підприємства області підняли в квітні ціну на свою продукцію на 6-8 відсотків у зв’язку з подорожчанням тарифів на енергоносії та підвищенням заробітних плат працівників. Згідно з проведеною перевіркою відповідними службами була встановлена обґрунтованість таких дій. Проте на окремих хлібопекарських підприємствах були виявлені певні порушення, зокрема й у питанні прозорості виплати зарплат працівникам. Нині триває перевірка за виявленими фактами.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх