Губернатор Асадчев закликає звільнити від влади тих, хто почав займатися бізнесом з ПДВ.

27.04.2007, 22:04 Переглядів: 1 845
Губернатор Полтавської області Валерій Асадчев закликає звільнити від влади тих, хто почав займатися бізнесом з ПДВ.
Про це він сьогодні заявив журналістам, відповідаючи на питання про накопичення боргів по ПДВ на потужних підприємствах регіону, зокрема «Укртатнафті» та «Крюківському вагонобудівному заводі».
«Вихід з ситуації - звільнити від влади тих, хто почав займатися бізнесом на ПДВ. У попереднього Уряду ця проблема вже була вирішена, і виробники майже не відчували неповернення ПДВ, але діючий Уряд знову розпочав старі махінації, які робилися під час режиму Кучми.

Губернатор Полтавської області Валерій Асадчев закликає звільнити від влади тих, хто почав займатися бізнесом з ПДВ. Про це він сьогодні заявив журналістам, відповідаючи на питання про накопичення боргів по ПДВ на потужних підприємствах регіону, зокрема «Укртатнафті» та «Крюківському вагонобудівному заводі». «Вихід з ситуації - звільнити від влади тих, хто почав займатися бізнесом на ПДВ. У попереднього Уряду ця проблема вже була вирішена, і виробники майже не відчували неповернення ПДВ, але діючий Уряд знову розпочав старі махінації, які робилися під час режиму Кучми. Переконаний, що цьому покладуть край. ПДВ не повертають тим виробникам, які не хочуть платити воровитим чиновникам 'відкати' (доходять до 40%)»,-заявив В.Асадчев.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх