Вчора у Кременчуці в квартирі вибухнув газ: чоловік та вагітна жінка знаходяться у лікарні

7.05.2007, 13:05 Переглядів: 1 328
Вчора, 6 травня, близько 18.45, на просп. 50 років Жовтня у Кременчуці на 2-му поверсі 5-поверхівки, в 1-кімнатній квартирі, відбувся вибух природного газу.  Як повідомив заступник начальника Кременчуцького міського управління ГУ МНС України в Полтавській області Сергій Геращенко, 61-річний господар квартири залишився живим (у нього легкі опіки обличчя та обпалено волосяний покрив тіла).

Вчора, 6 травня, близько 18.45, на просп. 50 років Жовтня у Кременчуці на 2-му поверсі 5-поверхівки, в 1-кімнатній квартирі, відбувся вибух природного газу.  Як повідомив заступник начальника Кременчуцького міського управління ГУ МНС України в Полтавській області Сергій Геращенко, 61-річний господар квартири залишився живим (у нього легкі опіки обличчя та обпалено волосяний покрив тіла). Від вибуху було зруйнована стіна між двома квартирами, від чого постраждали мешканці сусідньої. 38-річний чоловік отримав ушиб тазу, тупу травму живота, забій сечового міхура, у 37-річної жінки (на 6 місяці вагітності) відкритий перелом лівого плеча та рвана рана лівої руки. Постраждалі знаходяться у 3-ій міській лікарні Кременчука.

Внаслідок вибуху у будинку були пошкоджені вхідні двері, та частково остеклення у 10-ти квартирах квартирах, повністю пошкоджено остеклення сходової клітини під’їзду.

На екстреній нараді, віце-мер Кременчука Володимир Онищенко дав розпорядження, щоб кожне з 5-ти міських КГЖЕПів відремонтував по одному поверху будинку.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх