З 9 ТРАВНЯ - Днем ПЕРЕМОГИ!

9.05.2007, 00:05 Переглядів: 2 101
Шановні полтавці! Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни!
Щороку ми повертаємося до героїчної сторінки нашої історії, щоб відзначити одне з найвеличніших свят - День Перемоги. Понад шість десятиліть минуло від того дня, коли було покладено край найкривавішій із воєн в історії людства.
9 травня назавжди залишиться світлою датою для всіх українців, символом перемоги і героїзму, днем шани і пам'яті. Ніколи не забути подвиг захисників та визволителів, які віддали життя заради свободи, і страшної трагедії та масштабних втрат, яких вона завдала.

Шановні полтавці! Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни! Щороку ми повертаємося до героїчної сторінки нашої історії, щоб відзначити одне з найвеличніших свят - День Перемоги. Понад шість десятиліть минуло від того дня, коли було покладено край найкривавішій із воєн в історії людства. 9 травня назавжди залишиться світлою датою для всіх українців, символом перемоги і героїзму, днем шани і пам'яті. Ніколи не забути подвиг захисників та визволителів, які віддали життя заради свободи, і страшної трагедії та масштабних втрат, яких вона завдала. У ці дні згадуємо імена загиблих і вшановуємо ветеранів, які винесли на своїх плечах тягар війни, пережили окупацію та пекло концтаборів, піднімали з руїн і відбудовували рідний край. Нині настав час для встановлення історичної правди про війну, відновлення значимих пам'яток, відродження імен визволителів, які боролися за національне визволення, підтримували віру людей у торжество справедливості. Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, від щирого серця вітаю Вас із Днем Перемоги! Зичу вам радості, щастя, міцного здоров'я та довголіття. Бажаю благополуччя вам та вашим рідним, злагоди та сімейного затишку! Голова Полтавськоъ ОДА Валерій Асадчев



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх