Місту можуть перекрити гарячу воду

11.05.2007, 15:05 Переглядів: 1 275
Спочатку газопостачальники «перекриють трубу», потім усе місто позбавлять можливості митися. Таким є найгірший сценарій подій від міської влади. Причина можливої «мегавідключки» - борги населення за тепло і гарячу воду..

ДК «Газ України» обіцяє перекрити газову трубу підприємствам КП «Теплоенерго» та ТЕЦ ВАТ «Полтаваобленерго», якщо вони не сплатять до 15 травня левову частку за спожитий газ. Дані підприємства забезпечують місто гарячою водою і теплом під час опалювального періоду. Тож у свою чергу, постачальники цих послуг обіцяють позбавити населення міста гарячої води. КП «Теплоенерго» завершило опалювальний сезон із боргами за газ 4 млн. 60 тис. грн.  ВАТ «Полтаваобленерго» - 30 млн. грн. (з урахуванням боргів минулих років). Такими є офіційні дані про борги.
Комунальники звинувачують у виникненні боргів населення, яке невчасно розраховується за тепло і гарячу воду. «Фактичний стан речей наразі такий: якщо населення не платить – послуги не надаються», - йдеться у повідомленні прес-служби міськвиконкому.
Міська влада просить терміново погасити борги за тепло і гарячу воду, інакше обіцяє відключення. «Комунальний рай» без гарячої води можуть відчути першими мешканці Раківки. Наразі КП «Теплоенерго» і ВАТ «Полтаваобленерго» опрацьовують вибірку боржників, готуючись до відключень. Про це «Телеграфу» повідомили в управлінні житлово-комунального господарства. Травневі свята закінчилися, і  нам загрожують «немиті» будні…



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх