Мер Полтави Матковський послав телеграму Вєрці Сердючці до Гельсинки з побажанням перемоги

11.05.2007, 18:05 Переглядів: 1 501
Міський голова Полтави Андрій Матковський підписав телеграму на адресу земляка, вітчизняної мега-зірки Андрія Данилка (Вєрки Сердючки), який представляє Україну на Євробаченні-2007.
Як повідомила прес-служба міськвиконкому Полтави, у телеграмі, зокрема, говориться: "Дорогий Андрію, дорога Вєрко ! Полтава тримає за вас кулаки. Ми пишаємося вами, раді всім вашим успіхам. Покажіть Європі, на що здатні Полтава і Україна.

Міський голова Полтави Андрій Матковський підписав телеграму на адресу земляка, вітчизняної мега-зірки Андрія Данилка (Вєрки Сердючки), який представляє Україну на Євробаченні-2007. Як повідомила прес-служба міськвиконкому Полтави, у телеграмі, зокрема, говориться: 'Дорогий Андрію, дорога Вєрко ! Полтава тримає за вас кулаки. Ми пишаємося вами, раді всім вашим успіхам. Покажіть Європі, на що здатні Полтава і Україна. Вєрка Сердючка - найкраща ! Полтавці - найталановитіші люди в світі! Перемоги, перемоги, ще раз перемоги і тільки перемоги !'. Нагадаємо, Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), представляє Україну на «Євробаченні-2007». Андрій Данилко народився в Полтаві.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх