У Полтаві у багатоповерхівці вибухнув газ

14.05.2007, 17:05 Переглядів: 1 307
У Полтаві, близько 10-40 ранку, у багатоповерхівці по вулиці Дослідній, вибухнув газ.
Як повідомила прес-секретар Полтавського обласного головного управління МНС Світлана Наталенко, в одній із квартир на шостому поверсі де прогримів вибух, вибиті двері й зруйновані міжкімнатні перегородки.
«Вибуховою хвилею вибило всі стекла в під'їзді з п'ятого по восьмий поверх. Пожежники витягли з під уламків 15-літнього хлопця, який з батьками проживає у квартирі.

У Полтаві, близько 10-40 ранку, у багатоповерхівці по вулиці Дослідній, вибухнув газ. Як повідомила прес-секретар Полтавського обласного головного управління МНС Світлана Наталенко, в одній із квартир на шостому поверсі де прогримів вибух, вибиті двері й зруйновані міжкімнатні перегородки. «Вибуховою хвилею вибило всі стекла в під'їзді з п'ятого по восьмий поверх. Пожежники витягли з під уламків 15-літнього хлопця, який з батьками проживає у квартирі. У нього опіки першого й другого ступенів усього тіла, особливо нижніх кінцівок. У важкому стані школяра відправили в одну з лікарень Полтави. Перші його слова були-«Я не хотів цього робити. Не кажіть про це татусеві!»,-каже С.Наталенко. За її словами, причиною вибуху став побутовий газ, що накопичився у квартирі. Як сталася подія наразі не відомо, проте правоохоронці перевіряють одну з версій пригоди - самогубства школяра. «Батька каже, що сина били в школі. Дитина останнім часом була замкнута»,-каже С.Наталенко. Рятувальники перевіряють версію несправності газового обладнання.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх