Кременчуцький колісний завод – “Краща компанія СНД“

14.05.2007, 19:05 Переглядів: 2 162
Кременчуцький колісний завод отримав престижну нагорода – “Зірка Співдружності”, яка є знаком пошани Міжнародної Ділової Ради в номінації “Кращі компанії СНД”. Така нагорода саміту, що проходив наприкінці квітня у Москві, вручалася вперше як найвище визнання соціально-економічних досягнень підприємств на території СНД і є підтвердженням їх економічної надійності та високого ступеню відповідальності. Тож і не дивно, що серед багатьох претендентів з України нагорода дісталася саме Кременчуцькому колісному заводу, який успішно конкурує на світовому ринку виробництва коліс.
Отриманий на урочистій церемонії Міжнародного саміту диплом “Краща компанія СНД” та знак пошани “Зірка Співдружності”” вкотре засвідчили, що ВАТ “Кременчуцький колісний завод” працює за високими міжнародними стандартами і є визнаним лідером українського машинобудування.

Кременчуцький колісний завод отримав престижну нагорода – “Зірка Співдружності”, яка є знаком пошани Міжнародної Ділової Ради в номінації “Кращі компанії СНД”. Така нагорода саміту, що проходив наприкінці квітня у Москві, вручалася вперше як найвище визнання соціально-економічних досягнень підприємств на території СНД і є підтвердженням їх економічної надійності та високого ступеню відповідальності. Тож і не дивно, що серед багатьох претендентів з України нагорода дісталася саме Кременчуцькому колісному заводу, який успішно конкурує на світовому ринку виробництва коліс. Отриманий на урочистій церемонії Міжнародного саміту диплом “Краща компанія СНД” та знак пошани “Зірка Співдружності”” вкотре засвідчили, що ВАТ “Кременчуцький колісний завод” працює за високими міжнародними стандартами і є визнаним лідером українського машинобудування. Нагадаємо, Кременчуцький колісний завод –це стабільно працююче підприємство, яке впевнено почувається у сфері виробництва стальних коліс до легкових і вантажних автомобілів, автобусів, тракторів, комбайнів та іншої сільськогосподарської техніки. Його продукція широко відома як на вітчизняному, так і міжнародному ринках збуту – в Росії, Болгарії, Угорщині, Польщі, Франції, Німеччині, Данії, Австралії, Єгипті, Пакистані та інших країнах світу. Висока якість продукції – один із головних напрямів роботи підприємства, на якому впроваджена і безперебійно функціонує система менеджменту якості, розроблена у відповідності з вимогами міжнародного стандарту ISO 9001 – 2000, що пройшла сертифікацію у TUV CERT та УкрСЕПРО. Рівень високої довіри споживачів та міжнародного визнання засвідчують отримані упродовж останніх років нагороди. Так свій перший золотий приз міжнародного клубу промисловців “За краще торгове ім’я!” Кременчуцькому колісному заводу вручили в 1995 році у Мадриді. Відтоді до нього приєдналося чимало найвищих призів і відзнак як міжнародного, так і вітчизняного рівня. У їх числі почесний приз “Євромаркет”, яким ВАТ ”Кременчуцький колісний завод” було відзначено за досягнення у збільшенні обсягів експортних поставок до країн Європейської співдружності. Завод названо найкращим стабільно працюючим підприємством машинобудівної галузі.. Вагомі нагороди у наступні роки приносить участь у Національних конкурсах “Золоті торгові марки” та “Сто кращих товарів України”. Минулого року колісники найпершими в Україні отримали “Знак санітарного та епідемічного благополуччя”, запроваджену Міністерством охорони здоровя як відзнаку підприємств, що дбають про високу культуру виробництва, безпечні умоваи та належне соціально-побутове забезпечення працюючих.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх