Cпівробітники Управління СБ України в Полтавській області викрили чергову групу розкрадачів газового конденсату

17.05.2007, 11:05 Переглядів: 1 853
Розкрадання паливно-мастильних матеріалів з промислових об'єктів та трубопроводів для Полтавщини, на жаль, залишається актуальною проблемою. Черговий злочин в цій галузі розкрито співробітниками Управління СБ України в Полтавській області.


Зокрема, поблизу с. Марківка Карлівського району, безпосередньо на місці крадіжки газового конденсату було затримано трьох мешканців області.

Розкрадання паливно-мастильних матеріалів з промислових об'єктів та трубопроводів для Полтавщини, на жаль, залишається актуальною проблемою. Черговий злочин в цій галузі розкрито співробітниками Управління СБ України в Полтавській області. Зокрема, поблизу с. Марківка Карлівського району, безпосередньо на місці крадіжки газового конденсату було затримано трьох мешканців області. Вночі, на ділянці магістрального конденсатопроводу „Розпашнівка -Селещина', учасники злочинної групи за допомогою спеціального саморобного пристрою „врізка' викрали і завантажили до цистерни автомобілю „КАМАЗ' близько шістнадцяти куб.м. газового конденсату. Крім того зловмисники провели підземний трубопровідний відвід довжиною майже 2400 метрів, який був заведений в закопану ємність, об'ємом 30 куб.м., де знаходився крадений газоконденсат. Цікавим є той факт, що зазначена ємність була замаскована під могильник тварин, що на думку зловмисників унеможливлювало її виявлення. За матеріалами Управління СБУ в Полтавській області, слідчим управлінням УМВС України в Полтавській області порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Слід відмітити: під час проведення слідчих дій правоохоронними органами встановлено, що про систематичне викрадення газового конденсату було відомо деяким місцевим мешканцям, але вони не повідомили правоохоронців про вказані протиправні дії, чим сприяли вчиненню злочину. Для того, щоб громадяни мали можливість сприяти правоохоронцям у боротьбі з організованою злочинною діяльністю та корупцією, в Управлінні СБ України в Полтавській області діє телефон довіри номера 7-45-22 та 51-18-38. Інформація, яка надійде за вказаними номерами, обов'язково буде перевірена. За результатами перевірки, згідно чинного законодавства, будуть прийняті відповідні рішення. Прес-група УСБУ в Полтавській області



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх