Конкурс дитячої творчості проводиться на Полтавщині за ініціативи Валерія Асадчева

17.05.2007, 13:05 Переглядів: 1 395
Сьогодні стартував конкурс дитячої творчості «Славетні імена Полтавщини», який проводиться до 70-річчя утворення Полтавської області за ініціативи голови облдержадміністрації Валерія АСАДЧЕВА.
Організатором конкурсу виступив колектив обласної бібліотеки для дітей імені Панаса Мирного, а також управління облдержадміністрації: культури і туризму спільно з управлінням освіти і науки, управлінням у справах сім’ї молоді та спорту. Директор бібліотеки Леонід ЧОБІТЬКО під час засідання колегії управління освіти і науки облдержадміністрації ознайомив начальників районних відділів освіти області з умовами проведення конкурсу, адже до його організації залучаються і представники закладів освіти, і громадськість.
Він проводиться у два тури.

Сьогодні стартував конкурс дитячої творчості «Славетні імена Полтавщини», який проводиться до 70-річчя утворення Полтавської області за ініціативи голови облдержадміністрації Валерія АСАДЧЕВА. Організатором конкурсу виступив колектив обласної бібліотеки для дітей імені Панаса Мирного, а також управління облдержадміністрації: культури і туризму спільно з управлінням освіти і науки, управлінням у справах сім’ї молоді та спорту. Директор бібліотеки Леонід ЧОБІТЬКО під час засідання колегії управління освіти і науки облдержадміністрації ознайомив начальників районних відділів освіти області з умовами проведення конкурсу, адже до його організації залучаються і представники закладів освіти, і громадськість. Він проводиться у два тури. Перший (відбірковий) проходитиме на місцевому рівні в районах області з 1 червня до 15 серпня, другий (підсумковий) – з 15 серпня до 15 вересня на підставі поданих матеріалів в обласній бібліотеці ім. Панаса Мирного. Конкурс проводиться у трьох номінаціях: дослідження маловідомих сторінок з біографій видатних земляків та цікавих фактів з їх життя і творчості; поетичні та прозові твори; малюнки, вироби декоративно-прикладного мистецтва, які відображають життя і творчість видатних земляків. До участі запрошуються діти віком від 9 до 17 років. Переможці будуть нагороджені дипломами та грамотами управління культури і туризму облдержадміністрації. Роботи всіх учасників експонуватимуться на виставці, присвяченій 70-річчю утворення Полтавської області. Тетяна СЕПІТА



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх