Максим Левчук вирішив звільнитися з посади Голови Кременчуцького комітету молодіжних організацій, яку він займав з 2000 року

18.05.2007, 21:05 Переглядів: 3 443
16 травня на засіданні Ради Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій Максим Левчук попросив вищий керівний орган цієї організації звільнити його з посади Голови комітету молодіжних організацій, яку він займав з 2000 року.
«Усе, за що я берусь, намагаюсь робити якнайефективніше, ставити високу планку і досягати високих результатів. А саме такими вони є в сфері молодіжної політики в нашому місті завдяки системі співпраці в партнерстві спілок молодіжних організацій – Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій та Молодіжного Парламенту Кременчука з міською владою. З гордістю можу сказати, що зробив свій внесок у створення цієї системи разом з такими поважаними мною людьми як М.

16 травня на засіданні Ради Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій Максим Левчук попросив вищий керівний орган цієї організації звільнити його з посади Голови комітету молодіжних організацій, яку він займав з 2000 року. «Усе, за що я берусь, намагаюсь робити якнайефективніше, ставити високу планку і досягати високих результатів. А саме такими вони є в сфері молодіжної політики в нашому місті завдяки системі співпраці в партнерстві спілок молодіжних організацій – Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій та Молодіжного Парламенту Кременчука з міською владою. З гордістю можу сказати, що зробив свій внесок у створення цієї системи разом з такими поважаними мною людьми як М.Глухов, О.Головач, І.Опритова. А ще більше радий за успіхи організації, для досягнення яких докладав чимало зусиль разом з колегами по молодіжному руху! Щоб досягати таких результатів, необхідно віддавати громадській роботі більшу частину свого робочого, а часто – й вільного часу, що я і робив останні роки. Зараз баланс мого робочого часу перерозподілений іншим чином – я навчаюсь в аспірантурі Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю “Місцеве самоврядування”. Працюю над підготовкою дисертації. Тема мого дослідження вже визначена й затверджена Вченою Радою Академії: “Удосконалення взаємодії органів місцевого самоврядування та територіальної громади в процесі прийняття управлінських рішень”. Тема вибрана не випадково, адже проблема між секторного партнерства та залучення громадян до процесу прийняття рішень органами місцевого самоврядування є сферою моїх інтересів та науково-практичної роботи протягом останніх 5 років. Хочу більше часу приділяти науковій роботі. Тож думаю, що моє подальше перебування на цій посаді було б не настільки ефективним і результативним для організації, наскільки б мені самому того хотілось”,-заявив М. Левчук.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх