У Кременчуці перевірятимуть виконання вимог законодавства щодо дотримання громадського порядку

20.05.2007, 16:05 Переглядів: 1 429
На виконання вимог Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму" та з метою дотримання громадського порядку в місті Кременчуці, забезпечення в ньому належного санітарного стану та благоустрою, недопущення фактів самовільного будівництва, незаконної торгівлі та проведення феєрверків у не встановлених місцях першим заступником міського голови Володимиром Онищенком підписане розпорядження «Про організацію перевірок з питань виконання вимог законодавства».

Відповідно до цього розпорядження у Кременчуці будуть організовані перевірки дотримання тиші в нічні години, санітарних норм і правил утримання житлових та виробничих приміщень, об'єктів сфери торгівлі та послуг та прилеглих до них територій, порядку проведення феєрверків, правил дрібно роздрібної торгівлі на вулицях та виявлення фактів самовільного будівництва на території міста.

Затверджено також склад робочої групи для проведення цих заходів, до якого увійшли заступники міського голови О.І.

На виконання вимог Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму' та з метою дотримання громадського порядку в місті Кременчуці, забезпечення в ньому належного санітарного стану та благоустрою, недопущення фактів самовільного будівництва, незаконної торгівлі та проведення феєрверків у не встановлених місцях першим заступником міського голови Володимиром Онищенком підписане розпорядження «Про організацію перевірок з питань виконання вимог законодавства». Відповідно до цього розпорядження у Кременчуці будуть організовані перевірки дотримання тиші в нічні години, санітарних норм і правил утримання житлових та виробничих приміщень, об'єктів сфери торгівлі та послуг та прилеглих до них територій, порядку проведення феєрверків, правил дрібно роздрібної торгівлі на вулицях та виявлення фактів самовільного будівництва на території міста. Затверджено також склад робочої групи для проведення цих заходів, до якого увійшли заступники міського голови О.І. Биков, І.І. Крикливець, В.П. Хоменко, М.М. Порицький, начальник управління розвитку підприємництва торгівлі, побуту та регуляторної політики Л.Г. Жорняк, начальник УЖКГ В.О. Шкурат, начальник відділу культури В.О. Кондратов, начальник управління містобудування та архітектури В.І. Труш, завідуюча відділом у справах сім`ї та молоді Т.А. Одерій, начальник інспекції ДАБК О.О. Лазоріва, начальник групи екологічної міліції В.В. Ратушний, головний державний санітарний лікар міста В.І. Акімов, головний державний інспектор ветеринарної медицини м. Кременчука Г.В. Сливка, начальник Кременчуцької ОДПІ А.М. Лазько, завідуюча Кременчуцьким сектором Полтавського управління у справах захисту прав споживачів Н.В. Міхно. Представники міськвиконкому та контролюючих служб перевірятимуть дотримання встановленого режиму роботи закладів торгівлі та ресторанного господарства, у комп'ютерних клубах та залах гральних автоматів, вимог щодо здійснення ремонтних та будівельних робіт в нічні години та вихідні дні, правил проведення феєрверків, а також вживатимуть заходів щодо ліквідації незаконної торгівлі у невстановлених місцях, виявлення самочинного будівництва, забезпечення благоустрою території міста та виявлення фактів самовільної реконструкції жилих будинків та квартир у них. Автор-прес-служба міськвиконкому Кременчука



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх