Податкові міліціонери Кременчука виявили низку порушень

20.05.2007, 17:05 Переглядів: 1 604
Сьогодні основні зусилля податкової міліції зосереджено на захисті економічних інтересів країни; попередженні і розкритті злочинів у найважливіших сферах економіки; забезпеченні максимального відшкодування збитків, заподіяних злочинами; розкритті замаскованих схем ухилення від сплати податків і відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом.
Протягом 2007 року працівниками відділу податкової міліції Кременчуцької ОДПІ у взаємодії з іншими підрозділами інспекції викрито 36 злочинів в сфері оподаткування, що на 7 більше ніж у відповідному періоді минулого року. Серед них: 6 - умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, в т. ч.

Сьогодні основні зусилля податкової міліції зосереджено на захисті економічних інтересів країни; попередженні і розкритті злочинів у найважливіших сферах економіки; забезпеченні максимального відшкодування збитків, заподіяних злочинами; розкритті замаскованих схем ухилення від сплати податків і відмивання коштів, отриманих злочинним шляхом. Протягом 2007 року працівниками відділу податкової міліції Кременчуцької ОДПІ у взаємодії з іншими підрозділами інспекції викрито 36 злочинів в сфері оподаткування, що на 7 більше ніж у відповідному періоді минулого року. Серед них: 6 - умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, в т. ч. зі збитками понад 1 млн. грн. - 4; 6 - за фактами незаконної реалізації та зберігання горілчаних виробів; 3 - за фактами легалізації доходів одержаних злочинним шляхом; 2 - за фактами незаконного використання акцизних марок. Серед інших викритих протягом року злочинів 1 - у кредитно-фінансовій сфері і 1 - у сфері зовнішньоекономічної діяльності. По обох - порушені кримінальні справи. Працівниками податкової міліції постійно проводиться робота у напрямку відстеження необґрунтованих заяв на відшкодування ПДВ. За фактами незаконно заявленого ПДВ до відшкодування з бюджету та вчинення замаху на заволодіння бюджетними коштами проти посадових осіб 2 великих підприємств м. Кременчука порушено кримінальні справи за ст. 191 ч. 5 Карного Кодексу України. Загальна сума ПДВ, на яку попереджено відшкодування (заволодіння) складає понад 7,5 млн. грн. З початку року викрито 10 злочинів та порушено 8 кримінальних справ за фактами виявлених порушень, виявлено 18 фіктивних фірм та 2 конвертаційні центри, на розрахункових рахунках яких заблоковано 134,6 тис. грн. та стягнуто 301,5 тис. грн. За цей же період виявлено 19 'підпільних' цехів та вилучено з незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей на суму 1,6 млн. грн. За фактами незаконного здійснення підприємницької діяльності та її здійснення без дозвільних документів відносно 75 осіб складено адміністративні матеріали по яким на даний час до адміністративної відповідальності судами притягнуто 48 осіб. Автор- Відділ податкової міліції Кременчуцької ОДПІ



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх