Жорстоко побито виконувача обов’язків голови Полтавської райдержадміністрації, голову Полтавської районної організації УНП Сергія АНТОНЮКА

20.05.2007, 17:05 Переглядів: 1 452
18 травня, вночі жорстоко побили тимчасово виконуючого обов’язки голови Полтавської райдержадміністрації, депутата районної ради, голову Полтавської районної організації Української народної партії Сергія АНТОНЮКА.
Троє молодиків у масках увірвалися до приватного будинку С.АНТОНЮКА о пів на третю ночі. Його зв’язали та били палицями.

18 травня, вночі жорстоко побили тимчасово виконуючого обов’язки голови Полтавської райдержадміністрації, депутата районної ради, голову Полтавської районної організації Української народної партії Сергія АНТОНЮКА. Троє молодиків у масках увірвалися до приватного будинку С.АНТОНЮКА о пів на третю ночі. Його зв’язали та били палицями. Удар по голові отримала і його дружина. Нападники забрали з будинку гроші, мобільні телефони та банківські картки. Напередодні з обійстя Антонків зник собака, а невідомі люди розпитували сусідів про старшу дочку. Наразі С.АНТОНЮК у тяжкому стані перебуває в лікарні з численними травмами, забоями та струсом головного мозку. Сергій АНТОНЮК відомий своєю принциповістю та порядністю. За час його перебування на посаді керівника Полтавської РДА в районі вдалося досягти значного поліпшення ситуації у переважній більшості галузей, районна влада повернулася „обличчям до людей”. Останнім часом окремі особи висували різноманітні звинувачення проти С.АНТОНЮКА, які не знайшли підтвердження. А мешканці с.Бречківка Полтавського району розповідають, що нещодавно якісь люди обіцяли розправитися з С.АНТОНЮКОМ у зв’язку зі зникненням встановленого в селі пам’ятника Леніну, зокрема погрожували спалити машину. Полтавська обласна організація УНП не виключає, що напад на Сергія АНТОНЮКА був політичним замовленням. Ми вимагаємо від правоохоронних органів оперативного та неупередженого розслідування та покарання замовників і виконавців нападу. Настя ТОПОЛЯ.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх