Кабмін має намір самостійно управляти держпакетом акцій "Укртатнафти"

22.05.2007, 23:05 Переглядів: 1 886
Уряд України розглядає можливість самостійного управління держпакетом акцій ЗАТ "Укртатнафта" (Кременчук, Полтавська обл.), Кременчуцького НПЗ.

Перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров доручив НАК "Нафтогаз України" взяти участь в підготовці проекту рішення уряду про передачу в сферу управління Кабінету міністрів корпоративних прав держави в ЗАТ "Укртатнафта". "Нафтогаз України" також зобов'язаний утриматися від участі в зборах акціонерів "Укртатнафти" 23 травня.

Уряд України розглядає можливість самостійного управління держпакетом акцій ЗАТ 'Укртатнафта' (Кременчук, Полтавська обл.), Кременчуцького НПЗ. Перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров доручив НАК 'Нафтогаз України' взяти участь в підготовці проекту рішення уряду про передачу в сферу управління Кабінету міністрів корпоративних прав держави в ЗАТ 'Укртатнафта'. 'Нафтогаз України' також зобов'язаний утриматися від участі в зборах акціонерів 'Укртатнафти' 23 травня. У управлінні 'Нафтогаза України' знаходиться 43,054% ЗАТ 'Укртатнафти'. Компанія ініціювала проведення зборів акціонерів 'Укртатнафти' 23 травня для відновлення паритету в управлінні цим НПЗ, контрольованим в даний час, за її даними, російською 'Татнафтою'.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх