Надзвичайна подія у Павлишу. Там сьогодні горіли склади з пестіцидами. Мешканці селища скаржаться на погіршення стану здоров’я. Кременчужанам ця пожеж

24.05.2007, 00:05 Переглядів: 1 496
Сьогодні о 15-10 в Павлишу (Кіровоградська область), що за 8 км. від Кременчука на складах пестицидів сталася пожежа. За даними з Кіровоградського облуправління МНС, пожежа була локалізована о 16-20.
Під час гасіння пожежі працівники МНС та влади проводили інструктаж населення, щодо забезпечення їх життєдіяльності.

Сьогодні о 15-10 в Павлишу (Кіровоградська область), що за 8 км. від Кременчука на складах пестицидів сталася пожежа. За даними з Кіровоградського облуправління МНС, пожежа була локалізована о 16-20. Під час гасіння пожежі працівники МНС та влади проводили інструктаж населення, щодо забезпечення їх життєдіяльності. Мешканцям селища було рекомендовано закрити вікна та двері. Мешканців будинків, які були задимлегні від пожежі перевели до сусідских будинків, де задимлення було відсутне. Рятувальники називають цею пожежу надзвичайною подією. Причини виникнення вогню наразі встановлює оперативна група МНС України в Кіровоградській області. Лікарі СЕС взяли проби грунту та повітря аби встановити рівень забруднення їх від пожежі. За офіційною інформацією, жертв та травмованих від пожежі не має. Натомість мешканці Павлишу повідомили репортеру “Телеграфу”, що ввечері стан їх самопочуття погіршився-у деяких мешканців виникла сухота в горлі, різко розболілася голова, деяких підтошнює. Заступник начальника Кременчуцького міського управління МНС України в Полтавській області Сергій Геращенко повідомив, що для мешканців Кременчука пожежа в Павлишу загрози не несе.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх