У Кременчуці санстанція фіксує відхилення бактеріологічних показників в морозиві, що знаходится в торгівельній мережі
25.05.2007, 12:05
Переглядів: 1 406
Під час планових перевірок, працівниками Кременчуцької міської санстанції були зафіксовані факти невідповідності морозива бактеріологічним показникам. «Першою й основною причиною відхилень від норм є порушення температурного режиму зберігання морозива, – каже завідувач відділенням гігієни харчування міської санстанції Наталя Прокопенко. – Спостерігаються навіть ситуації, коли продукція тане, а її потім знову заморожують – це неприпустимо»..
Під час планових перевірок, працівниками Кременчуцької міської санстанції були зафіксовані факти невідповідності морозива бактеріологічним показникам. «Першою й основною причиною відхилень від норм є порушення температурного режиму зберігання морозива, – каже завідувач відділенням гігієни харчування міської санстанції Наталя Прокопенко. – Спостерігаються навіть ситуації, коли продукція тане, а її потім знову заморожують – це неприпустимо».
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.