У Кременчуці санстанція фіксує відхилення бактеріологічних показників в морозиві, що знаходится в торгівельній мережі

25.05.2007, 12:05 Переглядів: 1 406
Під час планових перевірок, працівниками Кременчуцької міської санстанції були зафіксовані факти невідповідності морозива бактеріологічним показникам. «Першою й основною причиною відхилень від норм є порушення температурного режиму зберігання морозива, – каже завідувач відділенням гігієни харчування міської санстанції Наталя Прокопенко. – Спостерігаються навіть ситуації, коли продукція тане, а її потім знову заморожують – це неприпустимо»..

Під час планових перевірок, працівниками Кременчуцької міської санстанції були зафіксовані факти невідповідності морозива бактеріологічним показникам. «Першою й основною причиною відхилень від норм є порушення температурного режиму зберігання морозива, – каже завідувач відділенням гігієни харчування міської санстанції Наталя Прокопенко. – Спостерігаються навіть ситуації, коли продукція тане, а її потім знову заморожують – це неприпустимо».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх