Перша черга будівництва будинку футболу в Полтаві завершиться до кінця року

28.05.2007, 14:05 Переглядів: 1 389
Питання будівництва обласного будинку футболу обговорювалося під час робочої наради, яку провів перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК з представниками обласної федерації футболу.
Іван БЛИЗНЮК наголосив на важливості будівництва цього об’єкту та його унікальності, адже саме тут триватиме професійна підготовка юних футболістів. У складі цього спортивного закладу буде три футбольних поля – два з трав’яним покриттям, одне – зі штучним. Окрім цього в другій черзі будівництва заплановане зведення готелю на 25 місць для приїжджих команд.

Питання будівництва обласного будинку футболу обговорювалося під час робочої наради, яку провів перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК з представниками обласної федерації футболу. Іван БЛИЗНЮК наголосив на важливості будівництва цього об’єкту та його унікальності, адже саме тут триватиме професійна підготовка юних футболістів. У складі цього спортивного закладу буде три футбольних поля – два з трав’яним покриттям, одне – зі штучним. Окрім цього в другій черзі будівництва заплановане зведення готелю на 25 місць для приїжджих команд. Анатолій ДЯЧЕНКО, голова обласної федерації футболу, також наголосив, що створення Будинку футболу насамперед передбачає навчання дітей цьому популярному виду спорту. Під час наради був створений оргкомітет для завершення будівництва Будинку футболу, який очолив перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК. До кінця року заплановано завершити першу чергу будівельних робіт. Тетяна СЕПІТА



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх