На сьогоднішній день в Полтавській області виникло 51 нещасний випадок на воді з них загинуло 49 людей з них 7 дітей

30.05.2007, 11:05 Переглядів: 1 562
Головне управління з питань надзвичайних ситуацій звертається до населення області бути особливо обережними під час відпочинку на воді!
Станом на 29 травня 2007 року в Полтавській області склалася серйозна обстановка з загибеллю людей на воді. На сьогоднішній день в Полтавській області виникло 51 нещасний випадок на воді з них загинуло 49 людей з них 7 дітей, порівняно з минулим роком виникло 14 нещасних випадків на воді з них загинуло 12 людей. Тільки за останні вихідні на водоймах області загинуло 11 чоловік, троє з яких діти.
Основними причинами загибелі людей на воді залишається необережне поводження на воді, в тому числі в нетверезому стані.

Головне управління з питань надзвичайних ситуацій звертається до населення області бути особливо обережними під час відпочинку на воді! Станом на 29 травня 2007 року в Полтавській області склалася серйозна обстановка з загибеллю людей на воді. На сьогоднішній день в Полтавській області виникло 51 нещасний випадок на воді з них загинуло 49 людей з них 7 дітей, порівняно з минулим роком виникло 14 нещасних випадків на воді з них загинуло 12 людей. Тільки за останні вихідні на водоймах області загинуло 11 чоловік, троє з яких діти. Основними причинами загибелі людей на воді залишається необережне поводження на воді, в тому числі в нетверезому стані. Також нещасні випадки можуть статися через надмірну самовпевненість людей які добре вміють плавати адже через високу температуру виникає перегрівання організму і коли людина потрапляє до води то різка зміна температури може викликати судинний колапс і це може призвести до втрати свідомості. Але найжахливіше те, що під час відпочинку на воді гинуть діти і в цьому головна провина дорослих, які залишають їх без нагляду.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх