Дороги ремонтуватимуть. Щоправда, не всі…

31.05.2007, 18:05 Переглядів: 1 599
Нова міська програма з розвитку доріг передбачає ремонти основних транспортних магістралей міста. Мешканцям інших вулиць не пощастило: до них капремонт у найближчі чотири роки не дійде..
Із 310 кілометрів міських доріг асфальтово-бетонне покриття мають тільки 179 кілометрів

29 травня сесія міської ради затвердила програму розвитку міських шляхів. Вона розрахована на 2008 – 2012 роки. 
На сьогодні більша частина міських шляхів прослугувала без капремонту 10-20 років, такі дані наводить управління житлово-комунального господарства. Ремонтувати ж у першу чергу будуть дороги в центрі і ті, по яких рухається найбільше транспорту. До околиць у найближчі чотири роки не дійдуть. Мешканцям тамтешніх вулиць та їхнім гостям-автолюбителям доведеться задовольнятися ямковим ремонтом. Детально, які дороги й коли відремонтують, ви можете побачити на таблиці. Майже всі шляхи ремонтуватимуть по ділянках, не за один рік.
На виконання програми вже з наступного року передбачать кошти з міського бюджету. Депутати вирішили спрямувати на ремонт доріг  90% коштів, які надійдуть понад план від продажу землі. Але чи отримає місто ці гроші? Не факт. Депутат Валентин Стасюк, виступаючи на сесії, наголосив, що в минулому році і сам план не виконано – землю роздають без конкурсів і аукціонів… 
Міська влада сподівається і на фінансування облавтодором  ремонту шляхів, які накладаються на магістралі обласного і республіканського призначення.

Що й коли відремонтують

2008 рік 
Ділянки вулиць: 60 років Жовтня, Перемоги,  Шевченка, Республіканська, 50 років Жовтня, Красіна; капремонт мосту через Сухий Кагамлик (17 млн.265 тис. грн.)

2009 рік 
Вул. Котлова; ділянки вулиць: М.Жукова, 50 років Жовтня, 60 років Жовтня, Кооперативна; капітальний ремонт шляхопроводу на вул. Свіштовській (13 млн.608 тис. грн.)

2010 рік 
Леонова, Першотравнева; ділянки вулиць: 40 років Жовтня, Горького (11 млн.550 тис. грн.)

2011 рік
Вул. Салганна, Житлобудівська; ділянки вулиць 50 років Жовтня, Приходька, Кооперативна, Чкалова, Бутиріна (11 млн.927 тис. грн.)

2012 рік
Полтавський проспект; ділянки вулиць: Приходька, 40 років Жовтня, Кооперативна, Горького, Бутиріна (10 млн.900 тис. грн.)



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх