Весняний призов у Полтаві завершено

12.06.2007, 12:06 Переглядів: 1 634
Завершився весняний призов до лав Збройних Сил України, який тривав з 2 квітня до 31 травня. Як наслідок, Полтавським об’єднаним міським військовим комісаріатом, у війська відправлено 126 осіб (в тому числі – одного на корабель „Полтава”), визнано непридатними – 307, отримали відстрочку – понад 1600 осіб, не з’явилося на призовні комісії – 260, на додаткове обстеження за станом здоров’я направлялася 391 особа.
Призовна комісія скаржиться на недостатню роботу райвідділів внутрішніх справ щодо доставки призовників, які ухиляються від служби. Якщо осіннього призову їх було 656, то зараз – 710.

Завершився весняний призов до лав Збройних Сил України, який тривав з 2 квітня до 31 травня. Як наслідок, Полтавським об’єднаним міським військовим комісаріатом, у війська відправлено 126 осіб (в тому числі – одного на корабель „Полтава”), визнано непридатними – 307, отримали відстрочку – понад 1600 осіб, не з’явилося на призовні комісії – 260, на додаткове обстеження за станом здоров’я направлялася 391 особа. Призовна комісія скаржиться на недостатню роботу райвідділів внутрішніх справ щодо доставки призовників, які ухиляються від служби. Якщо осіннього призову їх було 656, то зараз – 710. Сподівається військкомат і на допомогу влади у ремонті приміщень призовної дільниці.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх