Картинг у Полтаві та його перспективи

14.06.2007, 10:06 Переглядів: 1 594
Привернення уваги широких верств полтавців до такого перспективного виду спорту як картинг – саме це питання визначило тему прес-конференції, яку дали начальник відділу у справах фізкультури та спорту Ігор Кислов і заступник директора СТК „Лтава” Лариса Папкова представникам ЗМІ. Приводом для цього стало проведення у Полтаві 23-24 червня ІІІ-го етапу чемпіонату України з картингу. У ньому візьмуть участь представники 17 областей.
Міська влада вирішила надати картингу нового дихання – адже наразі картотраси існують лише у двох містах України – Києві та Полтаві.

Привернення уваги широких верств полтавців до такого перспективного виду спорту як картинг – саме це питання визначило тему прес-конференції, яку дали начальник відділу у справах фізкультури та спорту Ігор Кислов і заступник директора СТК „Лтава” Лариса Папкова представникам ЗМІ. Приводом для цього стало проведення у Полтаві 23-24 червня ІІІ-го етапу чемпіонату України з картингу. У ньому візьмуть участь представники 17 областей. Міська влада вирішила надати картингу нового дихання – адже наразі картотраси існують лише у двох містах України – Києві та Полтаві. Соромно було б не скористатися такою перевагою. Тим більше, полтавські картингісти дванадцять років отримували чемпіонські титули, а наш земляк Сергій Чуканов представляє Україну на міжнародному рівні, виступаючи у „Формулі-1”. Звичайно, картинг – задоволення не дешеве, а техніка – стара. Тому учасники прес-конференції звернулися до спонсорів із закликом допомогти у проведенні чемпіонату.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх