Янукович закликає опозицію прискорити процес складення депутатських повноважень

14.06.2007, 23:06 Переглядів: 1 384
Про це Янукович заявив сьогодні журналістам у Полтаві.

"Поки 151 депутат не складе повноваження, Верховна Рада буде працювати - це не крамничка, яку можна закрити або відкрити. Це конституційна гілка влади, і вона буде працювати, як це передбачено Конституцією", - сказав Янукович.

За його словами, після складення повноважень 151 депутатом "Верховна Рада припинить пленарні засідання, і буде працювати в режимі комітетів і в округах".

Про це Янукович заявив сьогодні журналістам у Полтаві. 'Поки 151 депутат не складе повноваження, Верховна Рада буде працювати - це не крамничка, яку можна закрити або відкрити. Це конституційна гілка влади, і вона буде працювати, як це передбачено Конституцією', - сказав Янукович. За його словами, після складення повноважень 151 депутатом 'Верховна Рада припинить пленарні засідання, і буде працювати в режимі комітетів і в округах'. 'Сьогодні усе залежить від депутатів опозиції, що виступили з ініціативою проведення дострокових виборів, вони ініціювали складення повноважень - будь-ласка, зробіть це і дайте спокій країні. Йдіть скоріше з парламенту, і ми вам ручкою помахаємо', - підкреслив Янукович. Нагадаємо, що голова Верховної Ради Олександр Мороз відмовився зачитати на засіданні парламенту в четвер усі заяви про вихід із фракцій, подані депутатами від фракцій блоків Наша Україна і Юлії Тимошенко. Раніше Олександр Мороз заявив, що має намір блокувати виконання указу Президента Віктора Ющенка, яким він на початку червня призначив позачергові вибори парламенту на 30 вересня. За матеріалами УНІАН



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх