Міст закриють не раніше серпня

14.06.2007, 23:06 Переглядів: 1 678
Тендер на ремонт Крюківського мосту знову не відбувся, а значить міст поки не закриють для пересування. Якщо пощастить, його закриють лише в серпні..

Ремонт Крюківського мосту, який збирались розпочати з 15 червня, відклали на невизначений термін. Причина – тендер, який проводила Південна залізниця, був  визнаний таким, що не відбувся, оскільки у ході конкурсу з'ясувалося, що лише один із чотирьох  претендентів мав на руках бездоганний пакет документів на виконання ремонтних робіт. Закон передбачає, що учасників тендеру повинно бути не менше трьох, повідомляє прес-служба міськвиконкому.
За даними з міськвиконкому новий тендер мають оголосити 25 червня. Якщо участь у ньому візьме не менше трьох учасників, то через місяць, 25 липня, тендерний комітет визначить переможця. На його оголошення законодавством відведено два тижні. Плюс ще п’ять днів, які переможець повинен використати для завершення всіх тендерних процедур. Отже, навіть у найкращому випадку ремонт мосту може розпочатися лише у серпні. Це викликає невдоволення в мерії, бо у вересні розпочнуться заняття у навчальних закладах, закінчиться сезон відпусток, і кількість пасажирів, що прямує з однієї частини міста в іншу, значно зросте. Тобто восени ремонт мосту для Кременчука буде набагато проблемнішим, ніж влітку.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх