Прощавай, дерево!

15.06.2007, 00:06 Переглядів: 1 553
Чотири дерева, що «мешкали» по вулиці 60 років Жовтня, неподалік від зупинки «Вічно живим», минулого тижня знесли, а газон під ними перекопали. Як виявилось, їх вирубали, аби зробити «карман» – міні-автостоянку для автомобілів – біля фірмового магазину «Кременчукм’ясо», яким опікується впливовий депутат Олег Бабаєв. Директор підприємства «Благоустрій Кременчука» зауважив, що ці тополі були  аварійні і, до того ж, «пушили». Однак самі мешканці твердять: пух дерева не давали.
Ці дерева зрубали, аби зробити «карман» для автомобілів біля «М’ясної лавки»

Чотири дерева, що «мешкали» по вулиці 60 років Жовтня, неподалік від зупинки «Вічно живим», минулого тижня знесли, а газон під ними перекопали. Як виявилось, їх вирубали, аби зробити «карман» – міні-автостоянку для автомобілів – біля фірмового магазину «Кременчукм’ясо», яким опікується впливовий депутат Олег Бабаєв. Директор підприємства «Благоустрій Кременчука» зауважив, що ці тополі були  аварійні і, до того ж, «пушили». Однак самі мешканці твердять: пух дерева не давали. І зовсім їм не заважали. Навпаки, крони дуже добре захищали від сонця у спекотні дні. «Це тополя «Берлінська», такі дерева не «пушать», – зауважив дендролог.
Як каже завідувач відділом з благоустрою та екології Автозаводського райвиконкому Євген Вітер, у «М’ясної лавки» є всі погодження на проведення робіт. «Міськвиконком надав дозвіл, комісія підписала відповідний акт», – зазначив він.
«Карман» розташують від самої «М’ясної лавки» до провулку, що біля зупинки «Вічно живим». По завершенню робіт тротуар викладуть плиточкою. А метр чи півтора «пожертвують» під облаштування нового газону. «Роботи розпочали нещодавно, однак до кінця місяця мають завершити», – додав пан Вітер.
Аварійними визнані ще вісім дерев по вулиці 60 років Жовтня. Коли і для кого їх зноситимуть, поки що не повідомляється.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх