Торговців зі Сходу прибирають з ринків

15.06.2007, 00:06 Переглядів: 2 490
Кременчуцкі міліціянти проводять «чистку» торгових рядів від іноземців, що незаконно перебувають в Україні, або торгують без відповідних документів. Вже готується більше десяти справ на департацію нелегалів за межі країни..
Насиджений «бізнес» прикривається

З початку літа в Україні та в Кременчуці проходить відпрацювання правоохоронцями місць торговлі. Мета – виявити незаконних мігрантів. Як відомо, на кременчуцьких ринках чимало виходців з країн Сходу, що торгують продуктами харчування. Серед них – нелегали й ті, хто працює без  необхідних дозволів.
«Краще, якби мешканці Кременчука, а не іноземці, займалися торговлею, – каже начальник кременчуцької міліції Василь Овчаренко. – Потрібно сприяти своїм громадянам».
Працівники відділу реєстрації іноземних громадян міськуправління міліції зараз проводять рейди по кременчуцьких ринках та місцях стихійної торговлі. Виявлено більше десяти нелегалів – у деяких з них закінчився термін перебування, а в деяких, взагалі, немає паспортів. На бульварі Пушкіна правоохоронці «знайшли» цілу корейську «сім’ю» незаконних мігрантів, які працювали на центральному ринку. Готуються справи для депортації іноземних порушників законодавства.
Роботи з виявлення «незаконних» іноземців триватимуть доти, доки Кременчук не позбудеться стихійників, повідомляє прес-служба міліції. Звісно, що законослухняних іноземців ніхто чіпати не буде.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх